flower fire

ada sapa sapa nak order tak ??

15 Responses to “flower fire”

  1. Hah balong…dah lama carik suplier nih…flower fire can la but mercun kenot la takut nanti kita sesama ke dalam…
    Nih stok biler nih? Kalau yang tahun lepas tanak ar..masuk angin….Caner nak kontek? harga berpatutan tak?

  2. ehm…
    laa..ingatkan sejenis kuih tadi…
    wahh…bisnes kencang nampak..
    hiks…ni yg manja2 ke yg ganas punya ni..
    yg bunyik kuat takmo…
    ngeri terkejut…

  3. saya nak gaks orda. ermm flower fire ni jenih nak kena siram air sokmo ker takyoh? hehehe

  4. flower fire? camne tu?

    * salam ramadhan abang long..!

  5. ler… aisey…

    sorry le abg long..semalam mmg hari bengap sedunia saya..!
    maklumlah..baru sehari keje..setelah 2 bulan bercuti…

    naik lemau le badan ngan kepala ni.. sampai flower fire pun tak tau…!

    wakakaka….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: