dan buka puasa

semalam dok citer buka nasi bungkus.
tadi dapat call dari business associate
panggilan dari pak arab si tokeh minyak
dia ajak buka puasa
borak borak
and aku tanya dia…
what time should i come over
dia bantai gelak
and cakap
of coz maghrib time….. u cannot eat before that !
.
.
gelak besar dia…
cehhh

8 Responses to “dan buka puasa”

  1. salam ramadhan bang long..raya mana tahun ni?

  2. im so happy this year coz byk kali dapat buka puasa dgn my parents this year… tak sangka 1st day ramadhan pun dapat buka puasa sama… ni tak sabar nak balik kg raya plak… n best park with my special one… hehehe! (senyum sampai telinga)

  3. haa .. puasa tak ni bang long?? hihi

  4. pi ajak pak arab tu berbuka makan nasi arab di restoran Saba’ kat cyberjaya…

    kawan saya berkahwin dengan lelaki arab, dan suaminya buka restoran di situ..terbaik!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: