jalur kotak kosong

jalur-kotak-kosong

kotak-kosong-jalur

kosong-kotak-jalur

.

.

.

.

.

.

.

.

boring kan baju orang lelaki ni !!!!

kalau tak berjalur jalur/ its ada kotak kotak… takpun its kosong or any combination of above…..

.

.

.

tengah pilih kemeja nak present proposal to TNB esok ni

update – aku pakai white color with tiny blue stripes. slack pun kaler biru. maklong sengeh sengeh… pastu gelak.

yang… amek necktie along pastu tampal lencana… confirm budak repeat upper six….

weh !!!!!!

11 Responses to “jalur kotak kosong”

  1. abes tu takkan nak pakai baju bunga-bunga hawaii pulak abanglong??
    huhuhu :p

  2. kalau kat kuala kubu ada baju bunga² hihi

  3. mmg boring..! kahkah…

    tapi baju jalur le lawa abg long…for guys..

  4. lor..

    selamat hari raya abg long..raya kat maner ini tahun?

    ambe rayer di trg..yeyyy

    • dbi – salam dato’ ….. raya insyaAllah akan makan jemm hari sabtu/jumaat nanti🙂 kawang tok kelik; mizang macam tak rayyo aah🙂

  5. white and blue stripes –> ok la abanglong..
    tapi stripes shirts memang semarttttttttttt ah!!
    *statement orang banyak baju stripes* hahaha :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: