hobby

kenapa ekkk; budak budak sekarang dah tadek hobby mengumpul setem ???

20 Responses to “hobby”

  1. sebab sekarang nok hantar surat , tak pakai stem

    hantar email jerrrrrrrrrr

  2. kumpul setem?
    outdated la abglong..
    la ni bdk2 pun dah tau guna email..
    infact, drpd dorg dok kumpul setem, lebih baik dorg dok kumpul games for psp or ps3..

  3. lagi 10 tahun dia orang start balik kot sebab stem dah jadi benda antik and klasik…!

  4. Mana nak cari setem zaman ni pun? Ada surat pun kadang kadang dah letak cop elektronik terus

  5. serinditrimba Says:

    Er.. tak pernah kumpul stem seumur idup nih!

  6. salam abg long, nice blog..anyway saya pun dlu2 pengumpul setem tp smua buku setem dh hilang ms pindah rmh…skrg ni di umur 29 dh kembali minat nk kumpul balik sbb tgk kat opis opis boy duk kumpul sampul surat yg d hntr dlm 1 kotak..sayang rs nya, so sy ambik la kutip setem2 tu..hahaha siap kena gelak lg di bdk2 opis sbb katanya mcm budak2 ..hahah anyway syg sgt rs nya kalu setem tu di buang…

  7. ala…sekarang dah susah nak kumpul sbb x ramai org guna stem. Org e-mail je sekarang nih..

  8. kumpul setem tak cun lah
    hahaha

  9. You mean to say…no one collect stanps anymore??? How sad….

  10. heliconia_007 Says:

    errmm…kumpul setem…?! mmg bestt…kmpul setem…lgi best klu joint FILATELI…org lain x akn dpt latest version setem…kitaorang akn dpt…skrg nih..setem keluaran malaysia pun dh menarik…colourful lgi….

    • abanglong Says:

      heliconia – tu la pasal. bebudak skg dah tak minat kumpul stem ! rugi ooo!!

      – abanglong still ada simpan stem dari ireland!-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: