kawan dan kawin

restoran limau nipis – hadapan kompleks pkns bangi. superb air limau nipis special. its jus limau nipis with some sort of agar agar/cincau green coloured and taste a bit sweet a bit sour – topped with vanilla ice cream. sedap !!!.

price – ermmm cant recall.

air

borak with ol frens. satu department masa kerja kat kilang jepun dulu. one guy still dont have the balls utk keluar dari kilang, masih lagi bergelar mat kilang. another; dari engineering  tukar bidang to trading all sort of things. cakap jer apa nak..mesti dia akan cari. ada yang dapat VSS, bukak kedai bundle. ada yang bukak kedai dobi.

masing masing jadi tokey sendiri.

bagus

all the best my frens.

among all, ada sorang yang gave me his name card.

jadi tokey kedai kad kawin. memang jauh lari dari bidang kejuruteraan.

berani dia. setup kedai jer abis 50K.

.

.

.

.

erk.. apa agaknya reaksi maklong if she happens to jumpa this name card ??

sedia menerima tempahan segala jenis kad undangan perkahwinan…….

.

.

..

ngeh ngeh ngeh… mau aku tidur luar ini malam.

5 Responses to “kawan dan kawin”

  1. sorokkan cepat2 abanglong!! kekeke :p

  2. wahhhh…terlioq tengok ayaq limau tu…

  3. simpan untuk kegunaan anak anak sedara

  4. betul tu khairie…apa lagi sorok sorok…kang kantoiiiii

    kalau terjumpa kang maklong kata… “ada ati nak bukak cawangan baru ye baaaang….”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: