line of duty……

am no surgeon

sungguh tak selesa bekerja dalam clean room…. !

.

nota kaki

task : to improve and upgrade

chip on film bonding machine

5 Responses to “line of duty……”

  1. Pernah keja clean room masa summer vacation..w/pun tak suker tapi sbb bayar gaji mahal sanggup…

  2. Abg long, apal lagi sub la kot org lain..hihihihi..Saya pnh cakap kat client..kampeni takde Sijil Good manufacturing practice..Takleh buat job utk clean room..padahal nak elak tedious job…xmo pakai mask segala..n coverall…

  3. oh..i hate working in the clean room.
    biasa kalau kena keje out station ke png, asyik le kena keje kat clean room..gila leceh. pakaian yg berlapis satu hal, dgn mask etc,selipar/kasut,sarung kasut..
    nak buat keje kat clean room lain pun yg just nak seberang coridor oso kena tukar baju, and then start all over again dgn clean room outfit tuh..
    and leceh gila sumer berbungkus.,
    pernah ada peristiwa kelakarr..aku tersiku boss ku yg jugak berbungkus rapi dlm pakaian clean room..ihihihihi..tak kenal muka..hahha
    next day terus dia tamau join aku masuk clean room.

  4. teringat masa ind.training kat motorola sunway dulu (back in 2001)..lemas dr pg smpi ptg ber’bunny suit’..kena belek segala xtvt kat wire bonding mc..sib baik 3 bulan jer..huhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: