3 14 am – an update

happy
kenyang
bizi.
………..wait… aku tak masuk office pun arini !
.
.
petang
both tapak kaki aku rasa panas.
mmg panas

.sering.. both tapak kaki panas

dikala petang atau menjelang maghrib

kadang membawak kepada malam

dan biasanya…

akan hilang selepas isyak.

dan aku skip appointment dgn client petang
aku pening
dan sakit kepala
tidur
dan baru terjaga at 3 am
mandi
.
.
.

kaki dah tak panas

still pening

synflex – ada dalam beg tapi aku tak telan

voren – huishhh takkan aku nak inject sendiri… haha

.

.

ya Allah… jauhkanlah aku dari kejahatan jin dan manusia……

amin.

11 Responses to “3 14 am – an update”

  1. musictablature Says:

    Good blog .

    Enjoy With Your Life
    Thanks

  2. ya Allah…jauhkanlah abg long dari kejahatan jin dan manusia….amin.

    take care!

  3. kenpe ni? akak plak kena sejuk kaki yg melampau mcm ais

    • abanglong Says:

      yanglerni – pernah terbaca dalam artikel… tapak kaki yang panas or sejuk tu ada something wrong somewhere and biasanya related to those mistik mistik… bukan kita nak percaya tapi kenalah berhati hati dijalanraya…

      saya dah check doktor (whoaaaa…doktor mana yg aku check nih haha) – kesihatan saya tiptop.

  4. baca zikir asma ul husna..InsyaAllah dpt jauhhi drp kejahatan jin & manusia

    • abanglong Says:

      linbl – insyaAllah. dulu masa sekolah siap hafal sebab pagi2 lepas subuh wajib baca… hehehe… kenangan asrama penuh.

  5. ayuaisara Says:

    doa byk2..mudah-mudahan dijauhkan dari segala kejahatan yg mcm tu..amin

  6. panas gak…tapi panas hati…..xtau bila nk reda….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: