i killed the cd

ada cd

..

but ada selotep terlekat kat surface

aku tarik selotep

dan zasss….

surface paint itu terkopek

opss

dan ofkozz

the best way to kill a cd is to ‘bogel’ kan the top side

cd player kan guna pancaran laser

so once printing kat atas tu dah terkopek

mmg out !!! laser light tembus sampai atas haha

tak sengaja….

adehhhhhh….

dah takleh guna itu cd

(so next time, kalau nak make sure cd tu unreadable takyah nak calar calarkan bahgian bawah cd.. just kopekkan the cat kat atas tu – nasihat dari sorang enghihnierr neh)

.

.

hairan I…

sungguh hairan

time i nak dengar time tuuu la rosak cd nyer

.

.

.

.

sib baik ada htc

8 Responses to “i killed the cd”

  1. pandai betul engineer ni..

  2. saya pula adalah pembunuh playernya…

  3. ayuaisara Says:

    kat htc tu..lagu NKOTB..my fav zaman dolu2🙂

  4. moral from the cerita is, abglong saja nak tunjuk new HTC ke hehehe?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: