little sex

.

meetin wif supplier abis awal

dia ajak massage

aku takmo

hahaha tak relaaaaa aku !!!

tunggu dia urut badan – aku  amik package urut kaki

ahsoo – china mari

.

.

letak krim putih

panasssssss

dan minyak warna ijau

dia urut

n tekan2 hujung jari

ngilu tapi best

dari lutut ke bawah

dia guna ibu jari pastu guna some kayu gondol

.

.

dia tua..tapi mmg bertenaga.

.

.

aku tengok poster

macam macam

tekan urat urat

point tu untuk ni point ni untuk tu

tapi tulisan cina..

aku tak paham

.

.

then she said

broken english

u little sleep leh !!!

– okay aku admit… aku mmg kurang tido🙂

mungkin ada urat kaki aku indicate aku kurang tedo… huhuhu

.

.

dia picit picit and tekan tekan lagi

then

you sex litte little meh ???

.

.

.

mak aih…

tu pun ada sign kat kaki ka ????

.

.

ho ho ho…

.

.

.

sarcastic statement aside – tapi urut kaki itu mmg sgt best. lenguh lenguh sumer ilang.. rasanya rm35 kot. one hour and half.

6 Responses to “little sex”

  1. hehehe all i know is reflexology could ease or indicate pains u have around yr body parts…but little did i know it could indicate of sex little little oso hahaha terer itu ahsoo

  2. hahahahah..!

    sex pun bulih tau yek? aisery..pecah rahsia..!

  3. ayuaisara Says:

    Sbb tu ler tak nak urut kaki takut pecah rahsia. Hehe

  4. alahai bahaya nya urutan tu siap setiap permasalahan dia tahu..

  5. murahla rm35 for 1 and half hour. sini one hour dah capai rm40++

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: