aku memang genius…..

orang pelihara ikan dalam sangkar, dalam kolam…

aku ???

boleh pelihara arowana dalam kereta !!!

.

.

ampehsss

– kes lupa tutup cermin kereta belah drebar,penumpang,belakang kiri dan belakang kanan dan hujan yang amaaaaaaat lebat.

sekian.

8 Responses to “aku memang genius…..”

  1. Oh itu boleh menjadi picture of the year kalo diambil gambar

    keh keh keh

    • abanglong Says:

      yanglerni – hehehe. takper takperrrrr….

      – this is not the first time though!…. hahahahahaha

      —— kan ! kan ! kan !—-

  2. ayuaisara Says:

    As long as kereta boleh gerak ok ler tu hehehe

    • abanglong Says:

      ayu – gerak tadek masalah. keta tahap keta kebal dah… okeyy jer. cumanya bila duduk, seat basah sampai underwer hehehe

  3. adoiii abglong tsk tsk tsk..guano demo….habessss la bmw u tu! hehehe

    • abanglong Says:

      e – hahaha…

      tu pasal, auto bavaria tak kasi beli Z4, depa takut bamlom lupa tutup bumbung time ujan camni….

      warranty tak kaver kata mereka…

      ahahahahahahahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: