mangsa ragut

mum and dad baru lepas dengar kuliah pagi

they were walking along one alley towards the parked car nearby

lepas beli breakfast.. nasi bungkus yang confirm sedap.

.

.

out of nowhere came a bike

one guy

snatched mum’s bag..

u know the kind of bag yg mostly orang tua bawak.

its like a normal handbag cuma rasanya a bit bigger size

.

.

both of them were stunned for few seconds

.

and the guy manage to steer away.

.

.

Alhamdulillah mum was not hurt.

just undisclosed amount of cash and jewelery yg hilang

she has a funny habit of bawak those things wherever she goes.

.

.

mum pesan…

mintak tolong sedekahkan fatihah/ayat suci kat malaun tu

moga terbuka pintu keimanannya

and moga dia insaf…

.

.

errr… the word malaun tu – abanglong yang tambah🙂

.

.

berhati hati my frens….

10 Responses to “mangsa ragut”

  1. budak^nakal Says:

    Ya Rabbi!!!
    ktne jadi ni?
    sorry to read that..
    Hopefully pemuda itu diberikan petunjuk dari-Nya..

  2. omg! jahat gile..
    but, alhamdulillah mum abanglong xde ape2..
    anyhoo, just doakan je la peragut tu bertaubat cepat2..

    • abanglong Says:

      khairie – alhamdulillah both of them tak ada apa apa…

      kalau dah bukan rezeki kiter, simpan dalam peti besi lapan lapis pun boleh ilang yer tak…..

  3. takziah..
    u take care too, abglong..

  4. sib baik tok jatuh kor gapo dio …

  5. oh sgt baik…. sedekah ayat suci n alfatihah… elok ler tak jadi apa2 kan.

    kalau ella… sumpah seranah panjang2 sampai habis ler semua vocab yang ada… tak ckup english masuk BM sekali… bezanya org tua n org muda abglong oiiii…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: