corat coret 1 pagi

  1. balik rumah agak awal.puan isteri ingat dah makan kat kilang.lauk tadek – except ikan goreng. buat sambal kicap, dua kali tambah gak
  2. kilang dah jadi macam sarang tebuan – banyak sangat barang… (macamla aku pernah masuk dalam sarang tebuan ek)
  3. client extend delivery date untuk next 2 sets to dec 20.. boleh bernafas lega sikit.
  4. mintak staff panggil sedara mara… jadi general worker. maka nya..post utk 3 general workers ditutup.ngeh ngeh
  5. anak saya terkejut bila saya balik awal…. ehhh papa dah balik kata dia !
  6. dah siap bawak  set baju seluar spare ke ofis.. just in case tidur opeh
  7. jalan ke shah alam dah jadi jalan kebangsaan aku dah
  8. guna smartag – maka tak de usha toll gate girl….  muahaha
  9. client gelak tengok aku park bmw biru…dan tak percaya aku cakap aku pakai kereta tu. hoho
  10. office work bertimbun
  11. almost hari2 boss belanja staff makan – walaupun tapau nasik goweng.. sungguh bagus boss aku itu
  12. dah few times we all kerja 24 hours
  13. ada staff masuk kol 8 pagi and balik kol 4 petang esok
  14. ada kerja client lain tertangguh…. mohon ampuuuuuun
  15. nak blogging ? soooori
  16. client cakap – lepas ini 2 set; tahun depan ada 5 set lagi. lepas siap itu 5 set, final order 13 set
  17. nama jerrr tahun depan… ini dah decemberrr
  18. opss – note to self – kena beli baju seluar kasut spender stokin kain pensil beg buku kaler dan seangkatan untuk anakanakanakanak sekolah
  19. anak demam – puan isteri bawak klinik sorang2… terima kasih ya yang🙂
  20. kat ofis pasang sinar fm
  21. checkbook dah nak abis..semua payment cash. client lom bayooo lagi.duit tadek dah
  22. ada satu tender meeting..utk company lain – sengaja quote tinggi sbb takder kapasiti nak buat…
  23. dan tiba tiba itu tender katanya kami yang akan dapat.
  24. mamak depan kilang senyum lebar – order air tujuh lapan round satu hari.mungkin tak lama lagi mamak tu beli inspira cash !
  25. untuk projek yang dah siap tu – aku beli skru saja pun dah dekat seribu hinggit.
  26. ikan kat akuariumdah 2 ekor mati….
  27. jan 2011 – nak buat official t shirt utk company
  28. staff aku memang superb… korang jangan gatal2 nak offer mereka kerja!
  29. incek ayahanda tanya..apa benda yg along buat? cuba mms video kat abah… waaahhh canggih ayah denn
  30. teringin nak makan subway
  31. sure bill api kilang shoot bulan nih
  32. yanggg… i miss u. so much
  33. cina supplier material bagi credit term 2 minggu sajer. ampehh
  34. banyak isap rokok lately
  35. vangla pak guard kat tpt klient dah geng dah…
  36. tiap 3 saat… satu lcd tv siap pack, masuk kotak !
  37. bearing aku guna utk machine ni, sama dgn digunakan kat dalam most of the motosikal kat luar ! satu set  machine aku pakai156 bijik !
  38. aku rasa, kalau sambung sambung aluminum profile yang diguna, boleh sampai muor kot
  39. ada sapa sapa dah tengok 2 alam ???
  40. pegi tpt client,kena banyak bawak coins… nak beli air kat vending machine
  41. puan isteri sms, peugeot 5008 sangat cunnn….. errrr dia baca blog aku ka ?
  42. tak mampu laaa hoho
  43. client lulusan luar negara try bagi satu solution utk solve one major problem. dan aku pun try bagi solution utk same problem. boss dia suruh guna solution aku…
  44. dah banyak sabtu ahad aku spent dalam kilang.
  45. aku ngantuk dah… lain kali lah sambung.

4 Responses to “corat coret 1 pagi”

  1. EEEeeeeeeeeiii..lamanya tak melawat blog abanglong nie.

  2. rezeki tgh byk tu abglong… pelan2 ya. Time dia nak bagi ni mmg mcm ni le… dulu time susah, dah susah hati…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: