its over….. well, almost.

mac 01  2011

wah.. sudah sangat lama tidak menjenguk blog ni. too tired and too occupied🙂 haha… alasan !

pusingan pertama utk client lipat kotak shah alam sudah tamat…. delivered all the items that they ordered. now my members were there just to touch up or to tengok2 apa yang tak kena. ada some minor modification and some repair here and there.

gonna take quite some times though !

assigned 2  full time engineer to assist them.

came to think of it, i’m crazy to some extent.

why ?

masa initial meeting, way back in october. masa they offered me the jobs; masa i said YES, WE WILL DO IT…. dalam account company cuma ada few hundred saja.infact; less than four hundred.

haha

only crazy minded guy saja yang willing to take the risk.

and somehow, Alhamdulillah. the project is completed on time. as scheduled and as planned.

thanks kepada semua yang mendoakan kejayaan and kesejahteraan kami. thanks to my guys who really kerja mati matian to ensure all the things done as perschedule. sanggup tak balik rumah.sanggup tidur kilang.sanggup kensel date.etc etc.. thanks a lot..

thanks to insan tersayang sebab memahami..

chewah… dah jadi ucapan grammy award lak.. aha.. kensel.

yeah.. only crazy minded boss who sanggup buat projek valued at about four full specs Altis dengan cash in hand below four hundred ringgit… hoho.

and how i manage to korek the funds ?

trust me… gali sana korek sini timbus situ…

dahlah most of the suppliers, terms  cash !

boss gaji dua ratus ringgit.. astro kena potong,power puff girl nak basikal kena tangguh etc etc etc is some of the pengorbanan yang jarang orang akan faham….

depa ingat; business semua terus kaya ! ahahaha … nonsense!

and no… i dont pinjam ah long okeh… (pinjam kat along ada ! hehehe)

well.. bukan bermaksud nak menunjuk dan bukan bermaksud nak bermegah… cuma sekadar perkongsian. moga jangan takut untuk bertindak.jangan lepaskan peluang yang muncul dan jangan ingat akan ada second chance… in business and in life !

ada peluang, terus grab. buat betul betul, and last sekali baru berdoa dan bertawakal pada Yang Esa…

maksud abanglong, jangan hanya impikan kejayaan dan hanya berdoa serta bertawakal tanpa berusaha dengan penuh komited…

kena usaha dulu, baru serah pada Nya. Dia yang tentukan segalanya…

its crazy to do business with very limited fund.

in business, how you manage the cash flow is very very very very important.

and for a small co with limited sources, it became more and more and more important.

anyhow, Alhamdulillah its completed.

🙂

.

.

.

.

dan hari ini.

or rather this week.

akan bermula episod kedua siri lipat kotak.

kalau dulu utk produk asia,usa and eu countries;

this time for japan business…

with additional cleanroom system for India market..

and extra multi functional pallet system

which kena design and kena make sure the design is boleh pakai..haha.

.

.

and also; vision camera system utk make sure no missing components on the PCB boards.

.

Alhamdulillah.

Doakan moga kami mampu menggalas tugasan yang diberi.

dan doakan moga kami dan abanglong terutamanya;

tidak alpa dengan sedikit nikmat yang dicurahkan Nya.

.

.

love you all…

.

.

.

ps – will try to update more often.

4 Responses to “its over….. well, almost.”

  1. abang(ah)long, i ada dapat projek baru, mau pinjam buat rolling buleh? hehehe…

    all the best to you🙂

  2. norsiaha Says:

    your silent reader. proud to know a courages muslim like u. may Allah gives u his rahmat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: