in england, dan aku tak bersalah

many weeks ago

.

.

.

the HTC rang – sweet child of mine was  the ringtone

on screen  caller ID- madec – a saudara; geng skodeng misi masa lepas spm.

‘adi – kau kat mana ni..

-aku kat england ni

-weh mungg ni tetiba jer gi england tak cakap aku pun.mentang mentang bisnes aku dengar okeh…….

plus bla bla bla sebelum sempat aku cakap apa apa…

and dia sambung… okeh lah..aku takleh cakap banyak kang bill mung mahal..

and baru sempat aku jawab.

aku kat england kat mines ni ha.buat spec…

all he said was CISSS and he hang up.

.

.

.

then sampai sms…

“CILAKO MUNG”

.

.

.

aku tak bersalah rite.

had a good laugh over teh tarik with him that nite.

11 Responses to “in england, dan aku tak bersalah”

  1. HAHAHAHAA..!! ENGLAND OPTICAL rupanya..!

    sabor je lah

  2. loyar buruk sungguhhhhhhhh

  3. adoiiii puas gelak!! best lahh ini entryyy

  4. nice one abanglong! hahahahahah

  5. MeliaTheWhite Says:

    damn a gud one.. jenuh golek2 gelak.. hehehe.. naturall… i likeeee

  6. […] one of many kedai specs hahaha ingat kisah aku kat england dulu!! . . need to cari new lens dah blurr dah survey survey nak cari yg elok skit . . but mak […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: