tru my lenses

7 27 pm

in office still

– aku orang pertama sampai office dan biasanya, aku orang terakhir tinggalkan office….. macam pakcik jaga plak

pakai spec tapi ada a bit pening

aritu g check

the amoi said rabun dah makin kurang

eh boleh ek camtu.

satu mata, tak ingat belah kiri ke belah kanan haha… dulu power 75 dah jadi 0…. hermmmm

tapi estig naik dengan cemerlang

both eyes.

.

.

amoi propose reading glass

hahaha lum sampai masa lagi lah.

masih boleh read dgn elok

puan isteri pun check mata

still okeh kata ahmoi itu.

.

.

tunggu lah.

ada seru gua buat spec baru.

.

.

work wise

on the other hand

hari ini acara meeting lagi

dari pagi sampai petang

siap break for lunch and sambung meeeeeeeetinggggg

.

.

new project

auto lifter and auto pallet return

belum confirm/belum ada budget kata mereka

tapi aku kena siap by 7 june.

aishh giler !

4 production line baru

pun belum berani mereka nak confirm award

tapi by end of june memang kena siap….

.

.

tengok email kat leptop

sbb enpon dah sikit biol takmo tenet tenet

ada 40 dwg from client in bangi

nak kena buat quotation

nak kena study

nak kena simulate kat pirated engineering software…

.

.

owh…

leptop baru ada HDMI port

boleh sambung kat LCD tv..direct

maka jadilah monitor 4o”

sangat besssst buat design ngeh ngeh ngeh.

.

.

.

tetiba teringin lamb chop !

2 Responses to “tru my lenses”

  1. lamb chop kat korean rest. sini sedap😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: