kena pukau…well..sort of

hari yang tiada makan dan minum

juga bekalan nikotin.

puan isteri mengajak

– aku, biasanya apa yang dia ajak aku tak pernah tolak…. hohohohoo ngeh ngeh ngeh. sila jangan fikir lucah yer..

dia ganti puasa.. dan aku pun sama puasa.

.

.

balik kerja

she singgah office

cari tempat buka

nun…. satu kedai yang baru

yang besar

dan yang cantik

all kind of foods ada kat menu.

simple order

normal lauk

2 nasi + tomyam + telur dadar + kailan ikan masin + siakap stim

limau nipis + tembikai

.

.

result –

ermmm there was something wrong somewhere with the food

tak berapa kick kata isteri

aku cakap…. tak berapa menyepak.

betul la kan… kick itu sepak !

kick the ball….. kan kan

tak berapa kena with our tekak

damage ? RM 45.

.

no wonder tak pernah came across the review about the kedai in any blogs.

its somewhere in bangi anyway

near bakar baginda.

.

.

.

hermmm

ada idea  !!

apa kata kalau buat entry foodie

ambik gambar cantik cantik

gambar restoren

gambar kedai

gambar food

bagi map

bagi gps coordinate

etc

etc

etc

review panjang2

tapi end of entry – tulis jangan makan kat kedai ni sebab food dia tak sedap… hiks.

.

.

balik aku pengsan

flat

.

tidur terus.

macam kena pukau hehehe

.

ni baru bangun smayang isyak.

sambung balik design studies.

.

.

.

2 Responses to “kena pukau…well..sort of”

  1. NenekPene Says:

    ok whattt supaya orang tak tertipu dengan deko yang indah tapi hasil masakan adalah tidak seindah deko…

    tapi sedap atau tak tu kan subjective… kita semua patut try rasa so that boleh buat review sendiri…

    • abanglong Says:

      nenek – hermmm.. betul, kata tekak kita dah ok tapi tekak orang lain cakap, tak cukup masin…
      its subjektif.

      tapi kaaan… if tak sedap pastu harga lak mahal… laaagi ler hangin🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: